Forever Simple.
My Status

BellyNah OFFLINE
30 Dec 2012

Do follow do Talk. nice to meet you :)→My FACEBOOK

Scream!


Click click!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Irna Ahmad
Others:   CelotehQu

Hai kawan-kawan Lyna semua, lama juga kita tak bersua setelah beberapa minggu Lyna menghilang dari berceloteh di blog Lyna ney kn.?? Sekarang ney Lyna agak sibuk dengan tugasan yang lecture-II Lyna bagi, lagi pon Lyna baru jew habis menduduki Mid Term nanti bulan 5 Lyna ada Final Exam & bulan 6 Lyna akan balik Sabah!!! Huray!!!!!! bestnya....tak sabar nak balik Sabah dah rindu sangat-II dengan family Lyna da setengah tahun Lyna tak balik Sabah. Sudah-II lupakan cerita sedih tu...Sedih ka??? Kalau sedih menangis jangan gelak kuat-II..
Semalam Lyna sudah tukar IC tau..:D tapi IC tu tak ada dengan Lyna nanti hari Ahad ney Lyna ambil dengan Pakcik Lyna, semalam masa Lyna jalan tu bukan dengan Pakcik jew tau tapi dengan Adam sekali. Hehekz!! sungguh tak di jangkakan semua berlaku dalam masa 1hari jew. Pertemuan Pakcik dengan Adam tak di rancang langsung, Pakcik memang nak jumpa Adam tapi ada jew benda yang menghalang. Jadi Allah da temukan mereka semalam masa Lyna pergi buat IC.
Aik!! Kenapa ada gambar kasut sukan dengan seluar sukan tu??? Hehekz!! hari sabtu ney Lyna ada sukan tahunan kolej. Lyna da lama tak bersukan ney tak tahun la nanti macam mana sukan nanti sebab Lyna ney lari sikit jew pon da nak semput. Tapi syukur gak la sebab Lyna tak ambil sukan yang berat-II, Lyna hanya ambil Tiup tepung & ball at chest! Hahahakz!!! kelakarkan sukan yang Lyna ambil ney? Gelak la sikit..:p Best juga la sebab Lyna dapat juga bersukan tapi yang tak best tu Lyna bukan 1 rumah sukan dengan Adam(bf)... Adam rumah sukan warna merah, Lyna pula rumah sukan warna hijau sama la dengan kasut & seluar sukan Lyna tu. Tapi kawan-II kasut & seluar sukan tu Lyna tak rancang pon beli untuk rumah sukan, kasut tu Adam yang pilih & seluar sukan tu pula Pakcik Lyna yang pilih, semua tu berlaku tak sengaja. Lyna baru jew perasaan tadi hehekz!! nanti bila masa sukan tu mesti kawan-II cakap Lyna skema kn.? Suka hati orang la nak cakap apa sebab Lyna bukan boleh tutup mulut dorang pon " ada aQu kesah?? :p"  Adam ada belikan Lyna jersi tahu tapi Lyna tak tahu warna apa sebab Adam tak ada bagi tahu Lyna warna apa jersi tu dye just cakap dye ada belikan Lyna jersi sama dengan dye. Hemm!! sudah la sampai sini jew la Lyna berceloteh buat masa ney nanti kalau Lyna taip panjang-II awak semua bukan baca pon. Bye!


Thanks for Reading!